How do you setup a iBootBar cluster?

How do you setup a iBootBar cluster?

Postby quinnrm » August 19th, 2010, 10:39 am

How do you setup a iBootBar cluster? I can't find any instructions on how to do that.

I have two iBootBar IBB-2N20s with firmware 1.3, and I'm trying to setup a cluster. BootBar1 is setup with network access, and BootBar2 is connected to BootBar1 by the expansion port via a 4-wire phone cable.

I'm using the "set unit <hwkey> device 2" and it's coming back no response. What am I missing?
quinnrm
 
Posts: 1
Joined: August 19th, 2010, 10:20 am

Re: How do you setup a iBootBar cluster?

Postby DP_Sam » August 20th, 2010, 3:10 pm

Thank you for your question.

I can not be sure why your instalation is having issues, but I can recommend some potential fixes.
  • Set the device that is to be the one with the IP address as device 1.
    Default setting is device 0. this can be done with "set device 1"
  • Be sure the 4 pin cable you are using is a straight cable and not a cross over. pin 1-1, 2-2 etc.
  • Be sure the <hwkey> is the last 2 segments of the second device.

If these ideas do not help, please feel free to contact me directly, and I will assist over the phone.
I also recommend upgrading to the latest revision when you get the opportunity.
Sam Savoye
Dataprobe Tech Support
SSavoye@Dataprobe.com
DP_Sam
 
Posts: 123
Joined: January 21st, 2010, 9:39 am
Location: Allendale, NJ


Return to iBootBar

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron